

Commemoration for Christchurch 2023

We Shall Always Remember - Where to from now

Wednesday, 15 March 2023 – 7.30pm to 9pm (AEST)

ONLINE: www.anic.org.au/live

Program

TIME	MIN	PRESENTER	TITLE	COMMENTS
7.30pm	5min	Ramia Abdo Sultan	ANIC Community Relations and Senior Advisor, lawyer and community advocate	MC Opening and welcoming
7.35pm	5min	Dania Roumieh	ANIC Advisor	Co-MC
7.40pm	5min	Imam Shadi Alsuleiman	President of ANIC	Introduction and welcoming First-hand experience post-Christchurch
7.47pm	3min	Play Video	Imbuity production	
7.50pm	15min	lmam Gamal Fouda	Imam Masjid Alnoor - Christchurch	The terror during the massacre
8.05pm	10min	Senator Fatima Payman	Australian Federal Parliament Senator	Advocacy against Islamophobia and for Muslim Women
8.15pm	10min	Bill Dobbie	New Zealand Consul-General	
8.25pm	10min	Rana Alasmar	Islamophobia victim	Experience
8.35pm	10min	Launch of reportislamophobia.com.au	Ramia Abdo Sultan Dania Roumieh Imam Shadi Alsuleiman	Slides
8.45pm	15min	Commander Jason Dickinson	NSW Police Hate crime Unit	Online presentation with slides
		APM Ish Kirgis		CRIMES ACT 1900 - SECT 93Z Offence of publicly
9.00pm	10min	Jihad Dib MP	NSW Lakemba MP	Advocacy against Islamophobia
9.10pm	10min	Conclusion	Ramia Abdo Sultan Dania Roumieh Imam Shadi Alsuleiman	Vote of Thanks Special thanks to Multicultural NSW for supporting this event